😙 Kysse ansigt med smilende øjne

Meaning of 😙 emoji

Kysse ansigt med smilende øjne Emoji ser ud som 😗 kysse ansigt med lukkede 👀 øjne ligesom det lyder som – det er smiley med et afslappet udtryk, lukkede øjne og kysse læber. Det bruges ofte som et synonym for “💏 kysse dig” på grund af dens læbeposition – især bruges det ofte i betydningen “kysse dig godnat” på grund af dets rolige look. Det mangler nogen romantikrelaterede elementer, så det bruges sjældent vedrørende partnerne-for det meste er det beregnet til venner, forældre eller 🧒 børn. Af samme grund bruger mange mennesker det også i betydningen af ​​fløjtning – ligesom alle andre lignende emojier. 😙 er et smilende ansigt med tæt lukkede øjne, som normalt bruges til at udtrykke kærlighed. Det formidler tilfredshed, lykke og en følelse af varme. Denne emoji bruges oftest sammen med mennesker, som du er tæt på, såsom familie og venner, eller en du er glad for.

Et par kombinationer af denne emoji er:

😙❤ – at udtrykke kærlighed og kærlighed
😙😊 – formidle tilfredshed og lykke
😙😉 – drilleri eller flirter
😙🙋‍♀ – siger hej til en ven
😙📚 – studerer sammen
😙🍩 – nyder noget sødt
😙🐶 – Ønsker nogen et lykkeligt kæledyr
😙👩‍❤ – formidle støtte til et forhold
😙😘 – at udtrykke et blidt kys
😙😁 – viser, at du er tilfreds med nogen

Eksempler på at bruge denne emoji inkluderer:

• Da min bedste ven bestod hendes test, sendte jeg hende en tekst med 😙 som en måde at lykønske hende på.
• Jeg var midt i en hård opgave, da min betydningsfulde anden kom for at tjekke mig. Jeg viste ham mine fremskridt med 😙 for at takke ham for hans støtte.
• Da mine søskende sendte mig billeder af vores familieferie, svarede jeg med 😙 for at udtrykke, hvor glad jeg var for dem.
• Tak fordi du gik på den gåtur med mig! Jeg satte pris på det så meget og ville have dig til at vide det med 😙.
• Jeg har lige fanget en gammel ven, som jeg ikke havde talt med i lang tid. Jeg sendte hende en tekst med 😙 for at vise, hvor glad jeg var for at se hende.

Læs mere

Search Emojis:

😙 Examples of using

Tryk / klik for at kopiere og indsætte

Jeg er så glad for at høre det, skat 😙 Jeg kysser dig farvel 😙 Jeg har det sjovt på festen! 😙 Tjener dig rigtigt 😙

Kombinationer & Kaomojis af 😙

Kaomojis er populære i Japan for at dele følelser og situationer ved hjælp af japanske grammatiske punkteringer og karakterer. Som dette: ( *¯ ³¯ *) ♡! Du kan bruge denne kreative stil i messengers og web til at imponere dine venner. Kombinationer er kun en flok emojier placeret sammen, som denne: 🤗 😙. Du kan bruge kombinationer til at lave gåder eller beskeder uden ord. Her er nogle relevante Kaomojis og kombinationer relateret til 😙 kysse ansigt med smilende øjne emoji:

Tryk / klik for at kopiere og indsætte

🤗 😙 - Tender omfavnelse
 • ( *¯ ³¯*)♡
 • ( ^з^) y -☆
 • ( ˘ ³˘)
 • ( ˘ ³˘)♥
 • ( ˘•૩•˘ ).。oஇ
 • ( ੈჰ ੈ)
 • ( ് દ ് )
 • (_ε_)
 • (-ε- )
 • (。ˇ ⊖ˇ)
 • (。≖ˇ3ˇ≖。)
 • (。◕ฺˇε ˇ◕ฺ。)
 • (*^3^)
 • (๛ ˘ ³˘)۶
 • (´ ω `♡)
 • (´-ε-`;)
 • (^ε^)-☆
 • ( ̄ε ̄@)
 • (≡ε≡;)
 • (≧ε≦)))
 • (╯3╰)
 • (○´3`)ノ
 • (☆´3`)
 • (๑•̑з•̑๑)੭ु⁾⁾ ༘
 • (๑ˇεˇ๑)
 • (TεT)
 • (ΘεΘ;)
 • (ΦзΦ)
 • (ノ´ з `)ノ
 • |( ̄3 ̄)|
 • ~(^з^)-☆
 • ~(^з^)-♡
 • ☆⌒ヽ(*’、^*)chu
 • ✧˖°ˈ·*ε-(๑˃́ε˂̀๑ )
 • ヽ(*´з`*)ノ
 • ໒( ∗ ⇀ 3 ↼ ∗ )७
 • σ(≧ε≦o)
 • Ⴀ͡კႠ͡
 • ෆ⃛(ˇᵋ ˇෆೄ
 • ( ◜‿◝ )
 • Udseende på forskellige platforme

  Emoji på forskellige platforme, operativsystemer og enheder ser anderledes ud. Hver producent af webservices, OS eller gadgets kan oprette et emoji-design i overensstemmelse med deres virksomhedsidentitet og vision:

  Relaterede samlinger

  😙 General information

  English name Kissing Face With Smiling Eyes
  How to type shortcode :kissing_smiling_eyes:
  Unicode (fully-qualified) U+1F619
  Unicode version Emoji Version 1.0
  Hex Code Points 1F619
  URL Escape Code %F0%9F%98%99