🙉 Hør ingen ond abe

Meaning of 🙉 emoji

🐒 Monkey Holding Ears (Hear-no-Evil Monkey) Emoji repræsenterer en af ​​de tre legendariske munkier i det asiatiske 📙 filosofisymbol. I de fleste tilfælde bruges det imidlertid i den betydning, der er langt fra filosofi. Dens mest populære betydning er noget i retning af “lad mig uhyre dette” – i dette tilfælde markerer emoji det faktum, at personen hørte noget modbydeligt eller frustrerende. Nogle gange plejede det også at understrege, at personen ikke vil lytte til nogen. 🙉 er en emoji, der viser en abe, der dækker øjnene. Det bruges til at udtrykke en mangel på viden eller mangel på interesse for noget eller til at indikere, at taleren ikke ønsker at se noget.

I chats kan 🙉 emoji bruges til at udtrykke følelser, der spænder fra uinteresse eller apati til forlegenhed eller akavhed. Det kan også bruges til at udtrykke forlegenhed eller skam, når nogen begår en fejl eller afslører noget, de ikke burde have.

Eksempler på 🙉 emoji brugt alene:
– 🙉 Nogen fortalte mig bare, at de har en knus på mig!
– Ugh, jeg kan ikke tro, at jeg lige har begået den fejl foran alle.

Eksempler på 🙉 emoji brugt i kombinationer:
– 🤦‍♀ Jeg sagde lige noget virkelig dumt …
– 🤦‍♂ Jeg fangede bare mig selv og sagde noget forkert.
– 🤦‍♂ Tak Godness Ingen hørte mig sige det!
– 😳🙉 Jeg har lige hørt nogle dårlige nyheder og ved ikke, hvordan man reagerer.
– 🤔🙉 Jeg vil holde mig ude af denne samtale.
– 🙈🙉🙊 Jeg vil ikke blive involveret.
– 🤭🙉 Åh nej, jeg sagde noget, jeg ikke skulle have!
– 🤦🏼‍♀ Det ser ud til, at jeg har en masse forklaring at gøre.
– 🤭🙉🤐 Jeg skulle ikke have delt disse oplysninger.

Læs mere

Search Emojis:

🙉 Examples of using

Tryk / klik for at kopiere og indsætte

Jeg ville ønske, at jeg ikke hørte dette Jeg er alligevel ikke 🙉 til dig

Kombinationer & Kaomojis af 🙉

Kaomojis er populære i Japan for at dele følelser og situationer ved hjælp af japanske grammatiske punkteringer og karakterer. Sådan her: "(@·.·@)/! Du kan bruge denne kreative stil i messengers og web til at imponere dine venner. Kombinationer er kun en flok emojier placeret sammen, som denne: 🌍 🙊 🙉 🙈 🐒 🐵. Du kan bruge kombinationer til at lave gåder eller beskeder uden ord. Her er nogle relevante Kaomojis og kombinationer relateret til 🙉 Hear-no-Evil Monkey Emoji:

Tryk / klik for at kopiere og indsætte

🌍 🙊 🙉 🙈 🐒 🐒 - Planet of the Apes
1⃣ 2⃣ 🙉 🙉 - Tolv aber
👑 🙉 😡 🏢 - King Kong
 • “(@・。・@)/
 • @( ◕ x ◕ )@
 • @( o・ェ・)@
 • @(。・。・)@
 • @(。・◇・)@
 • @(。・0・)@
 • @(。・o・)@
 • @(*^ェ^)@
 • @(´・ェ・`)@
 • @(o・ェ・)@
 • @(o・ェ・)@ノ
 • @(o・ェ・)@ノ~”
 • @(o・ェ・o)@
 • @(ᵕ.ᵕ)@
 • ~~-v@(・ェ・メ)@
 • ⊂((・⊥・))⊃
 • ⊂((〃’⊥’〃))⊃
 • ⊂((〃 ̄⊥ ̄〃))⊃
 • ⊂((о∂⊥∂о))⊃
 • └@( ・ェ・ )@┐
 • ○Oo。.@(-ェ-)@ノ
 • ○Oo。.@(-ェ-)@ノ~~~
 • ゞ@(o・ェ・)@人@(・ェ・o)@
 • Udseende på forskellige platforme

  Emoji på forskellige platforme, operativsystemer og enheder ser anderledes ud. Hver producent af webservices, OS eller gadgets kan oprette et emoji-design i overensstemmelse med deres virksomhedsidentitet og vision:

  Relaterede samlinger

  🙉 General information

  English name Hear-no-evil Monkey
  How to type shortcode :hear_no_evil:
  Unicode (fully-qualified) U+1F649
  Unicode version Emoji Version 1.0
  Hex Code Points 1F649
  URL Escape Code %F0%9F%99%89